>

Vibe'ı Eşsiz Yapan Nedir?

Vibe'ı Eşsiz Yapan Nedir?
ŞEHRE UYGUN HAFİFLİK 

Kentsel işlev ve kolay kullanım ruhu içinde, yaşamınız için tasarlanmış yeni bir ulaşım konsepti geliştirdik. Aynı zamanda stil anlayışınızı gölgelemeden yansıtan sofistike bir aksesuar olan bir makine: şık, eğlenceli ve güvenilir bir bisiklet. Vibe, şehrin hızlı tempolu, al-git yaşam tarzı için tasarlanmış motor, pil ve entegre elektronik sistemiyle hafif ve sürmesi keyifli bir bisiklettir.

VIBE, DAHA FAZLA STİL, DAHA FAZLA MENZİL VE DAHA FAZLA ÖZGÜRLÜK ARAYAN SÜRÜCÜLER İÇİNDİR.

ENTEGRASYON



ICR PLUS
Dahili Kablo Yönlendirme, gidon boğazının altındaki en iyi yol boyunca, sürtünme veya takılma olmadan dikkatlice yönlendirilir ve hem geleneksel hem de elektronik vites değiştirme sistemleri için optimize edilmiştir. Tescilli spacer seti, düzgün hava akışı sağlar ve kolay ayarlama sunar.

Düz gidonlu modellerde, fren kolları şık bir görünüm ve minimum dağınıklık için hidrolik hortumları gidonun altından yönlendirir.





ENTEGRE IŞIKLAR



Sihir gibi - Tam entegre aydınlatma, sürüşünüzü geliştirecek özelliklerden sadece bir tanesidir. Vibe, gece gündüz varlığınızı bildiren far ve arka lambalarla daha güvenli ve daha işlevseldir. Tam zamanlı çalışan farlar ve isteğe bağlı uzun huzmeli far ile Vibe yola hazır.

KENTSEL İHTİYAÇLARA UYGUN AKSESUARLAR



OC DUAL Çantasını çift taraflı depolama için tasarladık. Günlük ihtiyaçlarınızı heybenize doldurun ve bagajınıza sabitleyin. Gitmeniz gereken yere vardığınızda, çantanızı 10 saniyeden daha kısa bir sürede günlük sırt çantasına dönüştürün.

Vibe, hem bir araç hem de şehirde dolaşmanın eğlenceli bir yolu olarak tasarlanmıştır. Arabadan ve toplu taşımadan kaçmak için, Vibe bol miktarda kargo kapasitesi ile yapılandırılabilir - OC İkili Çantayı iş kıyafetlerinizi, ceketinizi, dizüstü bilgisayarınızı ve öğle yemeğinizi taşımak için kullanabilirsiniz. Çamurluklar sayesinde yollar ıslakken de yoldaki kirden korunursunuz. Entegre park ayağı bağlantısı, istediğiniz yere Vibe'yi park etmek için sağlam ve güçlüdür. Vive Vibe!

ENTEGRE KAPAKLAR



Vibe, arka tekerleğin bisikletten çıkarılmasına olanak tanıyan yalnızca bir harici kablo bağlantısına sahiptir. Bu kablo, arka bacağın altına düzgün bir şekilde sıkıştırılır ve sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş bir kapakla gizlenir. BB'nin altındaki pil erişim portu da benzer şekilde görünmezdir. Sonuçta, harika bir bisiklet tasarlamanın ve tasarım ayrıntılarını unutmanın ne anlamı var?

TEKNOLOJİLER

Enough Energy konseptimiz sürüş yapmanın yeni bir yolu ve Vibe yeni bir tür ebike - sürüş deneyimini azaltan hiçbir hacimli bileşen içermeyen minimalist, entegre ve şık, sizi daha az "e" nin nihayetinde daha fazlasını sunabileceği hissine yaklaştırıyor."

EBIKEMOTION X35 PLUS

Vibe'nin kalbi olan arka göbek motoru, Enough Energy konseptinin anahtarıdır. Gelişmiş iletim sistemi, sürüşlerinizi çok kolaylaştırmadan iyileştirmenize olanak tanıyan seviyelerde yumuşak, dengeli ve güvenilir pedal çevirme yardımı sağlar. Ve motor orta göbeğe değil arka jant aksına yerleştirildiğinden, güç desteği kapalıyken dirençsiz pedal çevirmenin keyfini çıkaracaksınız. Vibe’ın gelişmiş Tork Simülasyon Algoritması, ihtiyaç duyulduğunda daha fazla güç üretmek ve gerekmediğinde onu korumak için bisikletin pedal stroku başına güç girişini eşleştirmesine olanak tanır.


X35 BATARYA

DAHİLİ BATARYA

Pil, bir eBike sisteminin en göze çarpan bileşenlerinden biridir, bu nedenle en hafif, en küçük ve en gizli birimi bulmak için her adım atılmıştır. Gain’in Enough Range pili size daha fazlasını değil, yeterli pil gücü sağlar. Dıştan bağlantı gereken yüksek hacimli bir pil ihtiyacını ortadan kaldırır.


RANGE EXTENDER

Vibe uzun yolculuklar için tasarlanmıştır, ancak fazlasını gerektiren bazı günler olabilir; bisiklette daha fazla zaman, daha fazla yokuş tırmanışı... Vibe'ın harici şarj cihazı olan Range Extender, matara kafesine mükemmel bir şekilde entegre olur ve sizi daha da fazla otonomi ile güçlendirir.
Range Extender, Ebikemotion X35 sisteminde bisikletin ana pilini şarj eder ve dahili pilin 248W/h kapasitesine ek 208 W/h sağlar. Bu, pil boyutunu 450 W/h'in üzerine çıkararak menzilde %70 artış sağlar.

IWOC TRIO ARAYÜZ


Vibe’nin kontrol merkezi, elinizi gidondan çekmeden tüm işlevleri parmaklarınızın ucuna getiren gidona monte çekici ve gizli bir anahtardır.
  • Açık, kapalı ve ışık kontrolü
  • Pil ve destek seviyesi
  • Akıllı ve kompakt

ŞARJ BAĞLANTI NOKTASI

 

Vibe çok sayıda kablo, bağlantı noktası veya aksesuar gerektirmez. CAN (Controller Area Network) veri yolu bağlantı noktası, şarj, sistem teşhisi veya Range Extender'ı takmak için tek bir arayüz sağlar.
  • Şarj cihazı ve Range Extender için tek bağlantı noktası
  • Kodlu bağlantı
  • Şarj için maksimum 2A
  • CAN,bilgisayar veya bluetooth ile sistem teşhisi



PAS SENSÖR

Vibe’ın sorunsuz ve dengeli desteği, gelişmiş bir sensör gerektirir. Şık ve ayrık bir sistem yaratma çabamızla mükemmel şekilde harmanlanan ruble kilit halkası, pedal çevirmenizi izleyen ve buna göre gücü ayarlayan bir PAS sensörüne sahiptir.

  • Devir başına 40 sinyal
  • Mıknatıslı kilit halkası sensörü
  • Tescilli Algoritma ve Elektronik

MALZEMELER

ORBEA HYDROFORMED ALÜMİNYUM

İstenmeyen esnemeye karşı mukavemeti ve direnci artırmak için alüminyum borularımızın şekillerini ve duvar kalınlığını geliştiriyoruz. Boruların eklemlerin ve kaynak bölgelerinin stresinden uzak olduğu orta bölgelerinde ağırlıktan tasarruf etmek için inceltilmiştir. Karbon üretimimiz kadar gelişmiş alüminyum teknolojilerini kullanmak, alüminyum bisikletlerimizin asla ikinci en iyi olmamasını sağlar.




Karbonfiber Maşa

Vibe maşasının karbon yerleşimi ve şekillendirilmesi, esneklik, lastik açıklığı ve burulma sertliğinin en iyi kombinasyonunu sunar. Maşa ayakları, çok yönlülük için entegre çamurluk bağlantılarına ve geniş lastik açıklığına sahiptir.


 

GEOMETRİ

ŞEHRE UYGUN GEOMETRİ

Orbea Urban Geometry, sürücülerin şehirde bisikletleri nasıl kullanacağını öngörerek tasarlanmıştır. Daha iyi görüş ve rahatlık için daha dik bir pozisyon, kendinizi güvende hissetmenizi sağlar. Mid kadro seçeneği, daha az hareket kabiliyetine veya kısıtlayıcı giysilere sahip olanlar için bisiklete binmeyi kolaylaştırır.

TIKLA, VIBE SERİSİNİ KEŞFET!

 

Yorum yap

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Ne aramıştınız?

Sepetiniz