>

Oiz' i Eşsiz Yapan Nedir?

Oiz' i Eşsiz Yapan Nedir?

TEKNOLOJİLER

ORBEA MONOKOK KARBON

En sofistike bisiklet kadrosunu mümkün kılmak için teknolojik açıdan mevcut en gelişmiş karbon yapıyı kullanıyoruz. Seleye oturduğunuzda takdir edeceğiniz karmaşık ve özenli bir sürecin sonucu.

FİBERLİNK

MALZEME

OMX

Yeni OMX kadro daha hafif, daha sert ve 5 mm daha kısa chainstay (arka bacak mesafesi) ile çeviktir. Peşinde olduğunuz şey mutlak bir XC Race deneyimiyse, OMX arzuladığınız şeyi size sunacaktır.

Süspansiyon ile 1740gr (Beden: M)

AĞIRLIK AZALTIMI

Oiz, halihazırda mevcut en hafif kadro / süspansiyon kombinasyonları arasındayken 250g ağırlık tasarrufunu nasıl başardık?

 

 

ANAHTAR NOKTALAR

OMX ön ve arka kadro

430mm arka bacak uzunluğu (chainstay)

Düz montaj (Flat mount)

 

 

OMR

Daha uzun sürüşler veya XC maraton maceraları için denge ve biraz daha fazla konfor arayan sürücüler için OMR kadro en iyi seçimdir.

Süspansiyon ile 2080gr (Beden: M)

HİDROFORM ALÜMİNYUM

İstenmeyen esnemeye karşı mukavemeti ve direnci artırmak için alüminyum borularımızın şekillerini ve duvar kalınlığını hünerle belirliyoruz. Boruların çoğu, eklemlerin ve kaynak bölgelerinin stresinden uzakta, boruların ortasında ağırlıktan tasarruf etmek için inceltilmiştir. Karbon üretimimiz kadar gelişmiş alüminyum teknolojilerini kullanmak, alüminyum bisikletlerimizin asla ikinci en iyi olmamasını sağlar.

CİLA

Oiz adını paylaştıkları için, alüminyum kadrolar da karbonla aynı düzeyde tasarım dikkati gerektiriyor - Borular, monokok kadronun görünümüyle uyumlu olması için pürüzsüz, cilalı kaynaklarla birleştirilmiş ve hidroformludur.

 TASARIM ENTEGRASYONU

 

 

ICR

Dahili Kablo Yönlendirme, sürtünme veya takırdama olmadan en iyi yol boyunca dikkatlice yönlendirilir ve hem geleneksel hem de elektronik vites değiştirme sistemleri için optimize edilmiştir.

 

 

 

 

 

  

 ZİNCİR GÜVENLİĞİ

Mükemmel şekilde ayarlanmış bir aktarıcı bile engebeli arazide zinciri düşürebilir. Zincir Güvenliği ile, zincirinizin orta göbek etrafına düşmeyeceğini bilerek sürüşünüze güvenle devam edeceksiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

OC KOKPİT

Orbea XC Ailesi, tamamen benzersiz bir OC furş takımı / ara parçası / gövde tasarımı ile tamamen yeni bir entegre görünüme sahiptir. Sistem, standart adaptörler kullanan tüm büyük markalarla uyumludur ve isteğe bağlı bir yol bilgisayarı montaj aparatı içerir. OC bileşen, modern XC bisikletlerimizin en üst düzey hissini tamamlayan bir ayrıntıdır.

 

 

 

I- LINE

Bu, parmak uçlarınıza ulaşan kontrol kabloları için en uygun ve hızlı yoldur. Tescilli arka süspansiyon kilidi tamamen görünmezdir, çamur ve kirden korunur. Ve mataranızı alırken engel olmaz. Kontroller erişilebilir ve kullanımı kolaydır, piyasadaki en yumuşak ve en seksi süspansiyon montajıdır. Bu küçük bir ayrıntıdır, ancak bisikletiniz optimize edildiğinde, özelleştirildiğinde ve silah haline getirildiğinde, ayrıntılar üzerindeki takıntı önemsizleştirilemez.

 

 

 

 

ADVANCED DYNAMICS

 

 

 

XC PERFORMANS

XC süspansiyonu, bir arazi motosikletinden farklıdır. Yarışçılar, ihtiyaç duyulana kadar neredeyse fark edilmeyen süspansiyon isterler ve parkur yukarı döndüğünde enerji israf edilmemelidir. Ancak verimliliği kontrol ile dengelemek zor bir iştir. Sürücüler, güç altında mükemmel destek için gerektiğinde oldukça sert ve gerektiğinde tam hareket imkanı sağlayan bir tasarıma ihtiyaçları vardır. 100 mm Oiz XC ve 120 mm Oiz TR'nin Advanced Dynamics süspansiyonu her iki cephede de performans sağlar.

 

 

 

 

 

UFO
Bu yenilikle, daha az bakım gerektiren daha hafif, daha basit bir bisiklet yapmak için arka aksın yanındaki pivotu ortadan kaldırıyoruz. UFO bisikletler, tam süspansiyonlu bir bisiklette hiç hissetmediğiniz kadar hassas ve hızlanma için yanal olarak daha serttir. İşin sırrı şekil ve malzemelerde yatıyor. Doğru şekilde kullanıldığında, karbon milyonlarca döngü boyunca bükülebilir. Elyafları ve seat tube kısmını kritik bir noktaya kadar deformasyon olmadan esnemelerine izin verecek şekilde şekillendirdik. F1 araçlarında uzun süredir kullanılan bu teknoloji, rakipsiz ağırlık-sertlik dengesi sağlıyor.

  

 

 

ÇİFTE TARZ

Dünyanın en verimli, şık ve sofistike 100 mm XC bisikleti kadar havalı ne olabilir?

Aynı bisiklette 120mm opsiyonu da var! Oiz iki konfigürasyonda mevcuttur 100 mm- Dünya Kupası hakimi ve 120 mm TR patika canavarı. TR versiyonu 120 mm' lik bir maşa ve daha büyük lastiklerde  biraz daha sert bir spesifikasyona sahiptir. Ama endişelenmeyin, Oiz' in büyük kardeşi tepeye tırmanışlarında hiçbir şeyden vazgeçmiyor.

GEOMETRİ

ORBEA WORLD CUP GEOMETRİ

Oiz’in Dünya Kupası Geometrisi, yıllarca dünya standartlarında XC bisikletleri tasarlamasından doğmuştur. Pozisyon agresif, rahat ve hızlı. Dayanıklılık için bir miktar hassasiyetten ödün veren yol geometrisinin aksine, XC geometrisi maksimum güç aktarımı için hassas ve sezgiseldir. Açılar ve boyutlar, her beden için dikkatlice değerlendirilerek ve verimliliği artırarak gücü en üst düzeye çıkarır.

OMX & OMR

OIZ OMX – 430MM CHAINSTAY

Patlayıcı ivmelenme, daha yüksek manevra kabiliyeti ve tırmanışlarda daha yüksek çekiş gücü için kısa arka bacak.

OIZ OMR – 435MM CHAINSTAY

Yüksek hızda denge, kendinden emin kullanım ve konfor düşünülerek tasarlandı. Hızlı XC ve Maraton sürüşü için mükemmel.

 

 

OIZ KİMLER İÇİN?

Oiz, teknik XC kursları ve yüksek performanslı arazi sürüşü için süper hafif, verimli ve güvenilir bir süspansiyonlu bisiklet talep eden hızlı, deneyimli sürücüler için tasarlanmıştır.

TR versiyonu, saf bir XC bisikletin ağırlığını ve verimliliğini seven ve kendilerini daha uzun yollar yapan Occam'da görmeyen XC Maratonu ve hızlı Trail binicileri için mükemmeldir.

 

 

 

 

 OIZ'İ KEŞFET!

 

Yorum yap

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Ne aramıştınız?

Sepetiniz